Regentonnen

Een regenton gebruiken als boost voor uw tuin én portemonnee

Regenwater of drinkwater gebruiken voor uw tuin? Het antwoord is simpel en makkelijk te onderleggen. Regenwater is namelijk nét wat gezonder, goedkoper en beter. Hoe dat komt? Dat komt voornamelijk door de hoeveelheid kalk die aanwezig is in het water. In tegenstelling tot kraanwater, bevat regenwater helemaal geen kalk. Dit heeft positieve effecten op het welzijn van uw planten en zorgt er ook nog eens voor dat u geen strepen op uw auto heeft, wanneer u deze met regenwater zou schoonspuiten. lees verder...

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Regenton assortiment van Wishpel-bloempotten

Regenwater opvangen is een mooie bijkomstigheid van onze trendy en moderne regentonnen. Onze experts hebben de allermooiste regentonnen verzameld en samengevoegd in ons assortiment. Bij ons vindt u dan ook de meest populaire regentonnen van dit moment.


Elho regentonnen

Regentonnen van Elho zijn stijlvol en duurzaam. Het natuurlijk assortiment van Elho staat dan ook zelfbenoemd dichtbij de natuur. Alle ontwerpen zijn gebaseerd op een wereld waarin de natuur een overduidelijk rol speelt. Bent u benieuwd of een Elho regenton in uw smaak en tuin past? Bekijk dan eens de laatste modellen die wij van Elho regentonnen aanbieden. Bekijk Elho Regentonnen.


Martens regenton

Een Martens regenton geeft garantie op een topproduct. Bij een Martens regenton durven wij gerust te stellen dat er een is voor ieders wens. Wij hebben een uitgebreid assortiment in Martens regentonnen in allerlei kleuren, vormen en zelfs designers-uitvoeringen. Bekijk het gehele Martens regentonassortiment.


Nature regentonnen

Robuust, sterk en dichtbij de natuur. De naam zegt genoeg bij onze Nature collectie regentonnen. Ontdek de regentonnen van Nature nu zelf. Inclusief toebehoren zoals een roestvrij kraantje, aansluitsets of standaarden. Bekijk Nature regentonnen.


Uw regenton aansluiten?

Dat kunt u gewoon zelf. Het aansluiten van een regenton is zeer eenvoudig. Bent u benieuwd hoe u uw regenton zelf kunt aansluiten? Bekijk dan goed de informatie bij onze producten. Vaak kunt u vanuit de afbeelding aflezen welke aansluiting geschikt is voor uw regenton. Er zijn ook regentonnen die direct op de regenpijp aangesloten kunnen worden, zoals de Elho Raindrop. Voor sommige regentonnen kan het nodig zijn gebruik te maken van een vulautomaat of een aansluitset.


Hulp nodig bij het vinden van een regenton?

Team Wishpel bestaat uit mensen met verstand van regentonnen. Hoe cliché dit ook klinkt, wij helpen u graag met alle vragen omtrent ons ruime assortiment regentonnen.