Elho Pure Soft Round High

Elho Pure tot 25% korting

Elho Pure Soft Round High 30 cm

Elho Pure Soft Round High 35 cm

Elho Pure Soft Round High 40 cm

Elho Pure Soft Round High 50 cm

Elho Pure Soft Round Extreme High 50 cm

Elho Pure Soft Round High verhoogde bodem

De Elho Pure Soft Round High pot uit de Elho Pure Collectie is een echte smaakmaker voor zowel binnen als buiten. Combineer de Elho Pure Soft Round high in verschillende maten en creëer een speels effect. De Elho Pure Soft Round High is verkrijgbaar in drie kleuren, is mooi hoog en loopt van beneden naar boven langzaam wat breder uit. Een erg mooie sierlijke pot uit de Elho Pure collectie.

32 artikel(en)

per pagina

32 artikel(en)

per pagina

Elho Pure Soft Round High

De Elho Pure Soft Round High heeft een verhoogde bodem, zo hoeft u niet de pot in zijn geheel te vullen met Hydro korrels en aarde. Mocht de Elho Pure Soft Round High nu op een winderige plek buiten staan of op een plek waar de bloempot makkelijk kan omvallen, dan is de Elho Pure Soft Round High gemakkelijk vanaf de onderkant te vullen met bijvoorbeeld zand. Met de bijgeleverde dop kunt u het gat aan de onderkant dichtmaken zodat het zand niet kan ontsnappen.


Elho Pure Soft Round High buiten gebruiken?

Gaat u de Elho Pure Soft Round High buiten in uw tuin zetten? Vergeet dan niet het boorgaatje op de bodem van de Elho Pure bloempot door te boren, zo loop het overtollige water weg en voorkomt het dat uw plant te veel water vasthoudt.


Elho Pure Soft Round High, eigentijds en hip design

De Elho Pure Soft Round High pot heeft een eigentijds karakter en kan ook heel goed gecombineerd worden met andere potten uit de Pure-serie. De gekleurde potten van Elho zijn gegarandeerd kleurvast, zo geniet je jarenlang van je bloempot uit de Elho Pure Collectie. De verschillende verkrijgbare kleuren geven een speels effect en vormen zo een absolute blikvanger in je tuin of op je balkon.