Elho Pure Grade

Elho Pure tot 25% Korting!

Elho Pure grade

Elho Pure grade high

Elho Pure Grade bloempot

De Pure Grade bloempot is perfect voor in de moderne woonkamer.  lees verder...

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Pure Grade, strak met een luxe uitstraling.

De Elho Pure Grade met zijn moderne uitstraling en de strakke lijnen is een aanwinst in elk interieur. Gecombineerd met een leuke hippe plant is het een echte blikvanger. De verkrijgbare kleuren antraciet en wit kunnen ook heel goed gemixt worden. Ook is de Pure Grade in diverse maten verkrijgbaar, zo heb je ook de Elho Pure Grade Bowl en de Elho Pure Grade High . Combineren kan dus eindeloos met de Pure Grade.

Elho Pure Grade vol goede eigenschappen.

De vele voordelen van de Pure Grade maken deze bloempot tot een gewilde bloembak. Weersbestendigheid, licht in gewicht, onbreekbaar en de verhoogde bodem zijn eigenschappen die de Elho Pure Grade ook tot een ideale bloempot voor buiten maken. Vergeet dan niet om de gaatjes in de bodem van je bloempot door te prikken. Zo kan het te veel aan water makkelijk weg. Temperaturen tot -40 graden schrikken deze bloempot niet af, de Elho Pure Grade kan het makkelijk hebben!

Elho Pure Grade, een duurzame bloempot.

Elho Pure heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en ook de Pure Grade is duurzaam geproduceerd. De bloempot is volledig recyclebaar. Samen met een mooie beplanting wordt deze Pure Grade bloempot een heerlijk groene beleving.