Elho Pure Amphora

Elho Pure tot 25% korting

Met de Elho Amphora bent u verzekerd van een geweldige eye-catcher. Binnen of buiten, de Elho Amphora bloempot komt overal tot zijn recht. Gemaakt van hoogwaardige kunststof, ideale combinatie van mooi en sterk. Zo is de Elho Pure Amphora bloempot op ieder vlak een aanwinst!

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Elho Pure Amphore in het wit en antraciet

De Elho Pure Amphora is een zeer veelzijdige bloempot. In het wit of antraciet past deze in bijna elk interieur en elke tuin. Gemaakt van hoogwaardig kunststof en hiermee is de Pure Amphora prima in de volle zon te plaatsen zonder dat hij verkleurd. De bloempot is licht van gewicht en daardoor erg makkelijk verplaatsbaar. Door de verhoogde bodem is deze Amphora bloempot ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Elho Pure is onbreekbaar en ook geschikt voor temperaturen van -25 tot 40 graden.


Pure Amphora stylingtips

Het mooie design van de Pure Amphora nodigt uit om een stijlvolle blikvanger te vormen met een goed gekozen plant. Buiten kan de bloempot prima een combinatie vormen met een middelgroot boompje. Met een zomerbloeiende kuipplant heeft u zo een zomer lang een geweldige blijmaker. Binnen kan de Amphora bloempot door de mooie hoge vorm prima combineren met een kamerplant op stam en daarbij enkele hangplanten.


Elho Amphora milieubewust!

De Elho Pure bloempotten zijn volledig recyclebaar, sterk, duurzaam en onderhoudsvrij. Met deze duurzame bloempot maakt u dus niet alleen uzelf maar ook het milieu blij!