Elho Corsica

De Elho Corsica bloempot collectie is er om op unieke manieren toch voor voldoende groen en gezelligheid in huis te zorgen. De ontwerpers van Elho bedenken, met veel creativiteit, verschillende manieren om op unieke wijze plaatst te maken voor voldoende planten in huis of in de tuin. Denk hierbij aan in deurstoppers, hangschalen of prachtige balkonbakken. Kies voor een van de unieke Elho Corsica bloempotten en maak al uw buren jaloers.

Artikelen 1 tot 36 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elho Corsica Flower bridges

Doordat je de Elho Corsica Flower Bridge stevig vast kunt maken aan de balustrade en je aan beide kanten kunt genieten van de bloemenpracht behoort de Corsica Flower Bridge tot één van de meest gewilde balkonbakken. De Flower Bridges zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Wat deze balkonbak uniek maakt, is dat er geen gereedschap nodig is om de bloempot veilig en stevig te installeren. Wat de Elho Corsica balkonbak de ideale bloembak maakt voor elk balkon.


Elho Corsica Vertical Garden

Met de vertical Garden bloembakken van de Elho Corsica collectie kun je eenvoudig planten en kleuren combineren. Door de bloembakken op te stapelen creëer je een speels effect.
Tip: Vertical Garden is uitermate geschikt voor aardbeienplantjes. Zo kun je aardbeien niet op de grond komen te hangen en gaan rotten.


Elho Corsica Hangbakken en Regenpijpbakjes

Een regenpijp is meestal niet erg fraai in je tuin of op je balkon. Er zijn speciale Elho Corsica regenpijpbakjes ontworpen die je gemakkelijk aan de regenpijp kunt bevestigen. Maar niet alleen voor hangbakken en regenpijpbakjes kun je bij ons terecht. Een schutting, muur, of hekwerk is gemakkelijk te verfraaien met de wandplantenbakjes van Elho Corsica en een aantal sierlijke hangplanten erin.