Elho Buitenpotten

Elho Buitenpotten en plantenbakken

Bent u vaak te vinden in de tuin? Bent u een levensgenieter? Wilt u ook dat uw bloemen en planten een fortuinlijke plek krijgen in uw gazon? Denk dan ook eens aan de moderne en mooie sierpotten uit de Elho collectie. Met een Elho buitenpot of bloembak geeft u de finishing touch aan uw vertrouwde tuin of fijne balkon. Kies dan ook voor onze Elho buitenpotten wanneer u opzoek bent naar sfeer in uw tuin of op het terras.  lees verder...

Artikelen 1 tot 36 van 373 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 373 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Ontdek de Elho Pure collectie

Wist u dat Elho Pure bloempotten geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. Dankzij hun robuuste postuur heeft Elho met haar Pure-collectie een zeer stijlvol en robuuste pot ontwikkeld die zich perfect leent voor op het terras of in uw tuin.


Boor een gaatje in de Elho Pure buitenpot

Voorkom dat uw plan stikt door overtollig water. Een voor de hand liggende truc is het aanboren van een gaatje aan de binnenzijde van uw Elho Pure bloempot. Hierdoor heeft dit overtollige water de mogelijkheid om te ontsnappen voordat het de plant fataal wordt.


Echte Hollandse kwaliteit

Dat onze Elho Potten een echte Hollandse ambacht is, delen we graag met u. Wist u dat Elho al ruim 55 jaar zich verleend als leverancier van bloempotten. De slogan: “Give Room To Nature” is daarbij gebaseerd op de eindeloze innovatie om ruimte te maken voor de natuur. Letterlijk wordt dit opgepakt door met moderne ontwerpen steeds slimmere en geavanceerde technieken toe te passen om de natuur 100% tot zijn recht te laten komen.


Waarom kiezen voor een echte Elho bloempot?

Wij van Wishpel-bloempotten werken al jaren fijn samen met onze leverancier Elho. De Elho bloempotten zijn razend populair, wat we ook zien in stijgende cijfers als we het hebben over een glimlach bij onze klant. Niet alleen zijn de Elho bloempotten helemaal van deze tijd. Er zijn ook tal van mogelijkheden als het gaat om kweektafels, balbonbakken of gewoon standaar een ‘mooie pot voor buiten’. Ontdek zelf waarom u met een keuze voor Elho’s bloempotten niet bedrogen uitkomt.


Nog meer voordelen? Ja!


 • De Elho bloempotten zijn geschikt voor binnen én buiten
 • Elho bloempotten zijn vorstbestendig
 • Elho bloempotten zijn makkelijk te verplaatsen dankzij het gebruik van lichtgewicht materialen
 • U heeft 10 jaar kleurgarantie op uw Elho Bloempot. 10 jaar!
 • Sommige potten zijn voorzien van wielen of een verhoogde bodem.

Bent u benieuwd welke Elho bloempot het beste bij u past? Neem gerust contact op met onze Elho specialisten of neem gerust een kijkje op onze website. Wij zijn aanbieder van het gehele Elho assortiment.