Algemene Voorwaarden

Voor iedereen die houdt van simpel en helder hebben we onze algemene voorwaarden in duidelijke taal opgeschreven. Vinden we zelf ook fijn.
Uiteraard voldoet onze algemene voorwaarden meer dan voldoende aan de richtlijnen van "kopen op afstand".
Zo heb je bij ons altijd 30 dagen bedenktijd!

Identiteit van de ondernemer

Artikel 1.

Wij zijn Wishpel Webshops B.V.

Wij zijn ook:
Wishpel.nlWishpel-barbecues.nl, Wishpel-bloempotten.nl,Wishpel-village.nlGardena-Flymo-dealer.nl, Veldadealer.nl, Aralia.nl

Je kunt ons zo bereiken:
- Telefoon: +31 (0)181 - 462 432 (maandag t/m zaterdag tussen 9:30 en 17:00 uur)
- Mail: info@wishpel.nl
- Langskomen: Kreekweg 2A, 3223 LJ Hellevoetsluis

Kom je langs? Gezellig!
Voor de actuele openingstijden kijk je op www.aralia.nl voor meer informatie.
Let op! In januari en februari zijn er geen koopavonden en zijn wij vanaf 9:30 geopend.
Zondagen zijn wisselend per seizoen.

En als je van lange nummers houdt:
IBAN: NL02 RABO 0107 3435 17
BIC: RABONL2U
K.v.K nummer: 24319157
BTW nummer NL: 809469893 B01
BTW nummer BE: BE 0756.517.648

Toepasselijkheid

Artikel 2.

In de voorwaarden vermelden wij wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Wanneer je een opdracht of bestelling bij ons plaatst accepteer je deze algemene voorwaarden.

Overeenkomst

Artikel 3.

Op het moment dat je de algemene voorwaarden hebt aanvaard komt de overeenkomst van koop en verkoop tot stand. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

Prijs en verzendkosten

Artikel 4.

Alle genoemde prijzen staan vermeld in euro's inclusief btw.

Bij bestellingen vanaf € 75,- wordt je bestelling gratis verzonden binnen Nederland.
Bij bestellingen onder de € 75,- zijn de bezorgkosten € 6,95 binnen Nederland.Wij leveren ook aan het buitenland. Voor België bedragen de verzendkosten € 6,95 (ongeacht het orderbedrag)

Voor Duitsland, Frankrijk (excl. Andorra), Luxemburg, Oostenrijk, Zweden, Spanje, Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en Kanaaleilanden), Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Italië (exc. San Marino en Vaticaanstad) bedragen de bezorgkosten € 19,-. Wil je de tarieven weten van andere landen dan kun je contact met ons opnemen.

Levering & uitvoering

Artikel 5.

1. Wij doen onze uiterste best jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Alle zendingen worden zorgvuldig ingepakt en verzonden met de pakketdienst van Post NL, GLS of palletvervoerder.
2. Als je op werkdagen voor 16:00 bestelt en betaalt ontvang je de bestelling al de volgende dag! (binnen Nederland, mits voorradig). Producten met afwijkende maten of in grote hoeveelheden (zoals bijv. bloempotten groter dan ø 60 cm) worden verzonden met GLS of Palletvervoerder en kun je binnen 2 werkdagen verwachten. Als de bezorging van het product langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoor je dat zo snel mogelijk. Op dat moment kun je afzien van je aankoop. Als je van tevoren al hebt betaald, dan krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort. Voor bestellingen naar het buitenland zal de bezorgtermijn verschillen per land. Wij leveren niet aan Bulgarije, Cyprus, Estland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Slovenië, Slowakije en Tsjechië.
3. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo'n vervangend artikel mag je altijd ruilen.
4. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je direct de orderbevestiging per mail en later de trackcode zodat je je pakketje kunt volgen.
5. Omdat wij als bedrijf graag willen papier consuminderen, verzenden wij geen papieren facturen bij de bestellingen. Stuur ons gerust een e-mail, dan sturen wij uw factuur digitaal toe.

Betalen

Artikel 6.

Je kunt bij ons betalen met:
iDEAL
Met ideal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Ideal is de meest gekozen betaalmogelijkheid binnen Nederland.
Creditcard
Snel, veilig en verzekerd betalen met Visa of MasterCard.
PayPal
Met Paypal kun je veilig en gemakkelijk betalen via jouw eigen PayPal account
Vooruitbetaling per bank
Nadat je de orderbevestiging per mail hebt ontvangen kun je het orderbedrag zelfstandig overmaken d.m.v. overschrijving of telebankieren.
Onze bankgegevens:
Wishpel Webshops B.V.
Hellevoetsluis
IBAN: NL02 RABO 0107 3435 17
BIC: RABONL2U
Graag ontvangen wij het bedrag binnen 7 dagen o.v.v. je ordernummer. Na ontvangst maken wij gelijk je bestelling in orde.

Herroepingsrecht

Artikel 7.

1. Mocht het betreffende product niet aan je verwachtingen voldoen dan kun je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Download hier het retourformulier en zorg dat je deze volledig ingevuld meestuurt in de doos.
We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 10 werkdagen terug.
2. "Daarom" accepteren wij ook als reden

Uitsluiting herroepingsrecht

Artikel 8.

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:
* Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
* Artikelen waarvan de originele verpakking niet meer aanwezig of beschadigd is.
* Onderdelen die speciaal voor jou besteld zijn
* Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen.

Garantie

Artikel 9.

1. Je hebt altijd recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het graag voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.
2. Alle producten komen nieuw van de leveranciers. Wanneer een product niet naar behoren functioneert of tijdens het transport beschadigd is geraakt horen wij het graag zo snel mogelijk.
3. Uiterlijk binnen 3 dagen ontvang je van ons bericht. Afhankelijk van het product en de tijd dat het product in je bezit is ruilen wij het kosteloos om voor een nieuw exemplaar of repareren het gratis voor je.

Klachtafhandeling

Artikel 10.

1. A. Heb je een klacht? Vervelend.
B. We doen er alles aan om je klacht te verhelpen.
2. Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen.
3. Uiterlijk binnen 3 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

Aansprakelijkheid

Artikel 11.

De informatie die wij op onze sites vermelden stellen wij met de grootst mogelijke zorg samen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor product-, kleur- en modelwijzingen. Uiteraard kun je wel gebruik maken van het herroepingrecht.

Privacy

Artikel 12.

Je gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons bedrijf hebt. Alle informatie die je ons geeft wordt uitsluitend gebruikt voor de afwikkeling van de bestelling en de communicatie hierover. Wishpel Webshops B.V. verstrekt in geen geval persoonsgegevens aan derden.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@wishpel.nl
+31 (0)181 - 462 432 ma t/m za tussen 9:30 en 17:00